Τηλ.: 6989929843

Ανατολική Θεσσαλονίκη

Bio-Fresh - Συνεργείο καθαρισμού

Στην Biofresh με την υπηρεσία «συνεργείο καθαρισμού σπιτιού» αναλαμβάνουμε τον βιολογικό καθαρισμό και την απολύμανση, χωρίς χημικά, όλων των χώρων του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους, σε συνδυασμό με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας και φυσικά με την εγγύηση των μηχανημάτων και των προϊόντων της karcher. (όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικά και βιοδιασπώμενα με πιστοποιήσεις και iso από την karcher.)

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την Karcher (No1 εταιρεία παγκοσμίως μηχανημάτων και προϊόντων καθαρισμού)

Με τον κατάλληλο εξειδικευμένο εξοπλισμό της Kärcher αλλά και με την εμπειρία του προσωπικού μας, πετυχαίνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της μεθόδου είναι ο αποτελεσματικός καθαρισμός σε  βάθος χωρίς να αφήνει πίσω του βρωμιά, ακάρεα και μικροοργανισμούς .

Η εταιρία μας BioFresh δραστηριοποιείται στον χώρο του εξειδικευμένου  Βιολογικού καθαρισμού, έχοντας ως στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Κύριο μέλημα μας είναι η εξασφάλιση ενός πεντακάθαρου και υγιεινού περιβάλλοντος, απαλλαγμένο από ενοχλητικούς λεκέδες, αλλεργιογόνες ουσίες, παθογόνους οργανισμούς, μικρόβια κ.α., ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν ένα υγιέστερο περιβάλλον το οποίο θα τους χαρίσει ευεξία και οικογενειακή γαλήνη.

Αναζητούμε συνεχώς τις καλύτερες λύσεις που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και η εξέλιξη των επιστημών στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένα μηχανήματα & καινοτόμα βιολογικά καθαριστικά τεχνολογίας Karcher, προσφέροντας έτσι άριστες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και υγιεινής. Οι πιστοποιημένες υπηρεσίες μας εφαρμόζονται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.Για πεντακάθαρες και υγιεινές λύσεις καλέστε μας.

Για κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε στο σπίτι, στην αυλή, ή στην αποθήκη σας η Biofresh με τα μηχανήματα και τα προϊόντα Karcher παρουσιάζει την ολοκληρωμένη λύση καθαρισμού

Περιοχές εξυπηρέτησης: Κέντρο, δυτική και ανατολική Θεσσαλονίκη

synergeio-katharismou-thessaloniki
katharismos-paidikon-domation-thessaloniki
katharismos-paidikou-domatiou-thessaloniki
katharismos-tzamion-parathyra
synergeio-katharismou-thessaloniki

 

 

 

,